Flertalet konsulter inom Industri & Energi till Örebro

Inom affärsområdet Industri och Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Örebro med fem olika tjänster. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsterna

Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Örebro med:

  • Hydraulikingenjör – med kunnande inom dimensionering och utveckling av system
  • Mekatronikingenjör – framtidens system och användning av nya komponenter
  • Maskiningenjör – med CAD-kunskap och intresse för svetsade konstruktioner och mobila system
  • Beräkningsingenjör – med viss konstruktionskompetens
  • Teknisk projektledare

Du som söker

Du som söker har minst högskoleingenjörsexamen och gärna 3-5 års erfarenhet. Vi har också behov av nyutexaminerade samt mycket erfarna ingenjörer. Vi ser gärna kvinnliga sökande till vår organisation.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 20 november, vi startar intervjuer löpande. Ange vilken av tjänsterna du söker i fältet meddelande. Vid frågor kontakta per.vilen@pe.se.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik  och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El- & Teleteknik, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.