Senior ingenjör trafikstyrning

Inom affärsområdet Infrastruktur bistår vi våra kunder med allt från tidiga idéstudier och utredningar, till detaljprojektering och framtagande av bygghandlingar samt projekt- och projekteringsledning. Nu behöver vi förstärka vår avdelning PE Järnväg med en senior ingenjör inom trafikstyrning. Stationeringsort är Göteborg alternativt Vargön. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

I den här rollen är du delaktig i uppbyggnaden av projekteringsenheten i väst och övriga Sverige. Du fungerar som en mentor åt yngre medarbetare. Utöver detta arbetar du även i projekt och är delaktig i marknads- och säljarbetet. I dagsläget är vi 25 medarbetare som jobbar med järnvägsprojektering och 19 medarbetare inom trafikstyrning. Vi finns i Göteborg, Vänersborg, Stockholm, Hudiksvall och Sollefteå.

Du som söker

Du som söker är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av projektering i järnvägsprojekt. Det är meriterande om du har praktisk bakgrund. Som person är du initiativrik. Du har en hög social kompetens och trivs med att arbeta i team med kollegor och kunder. Vi söker främst personer som vill jobba i projekt, men även med projekt- och byggledning samt tekniskt stöd åt beställare.  

Välkommen med din ansökan              

Sista dag för ansökan är den 31 januari 2018, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Christer Swall.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik  och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. 

 

Apply here

Christer Swall
+46 10-516 07 80