Att leda projekt kräver lite extra.  Det där lilla extra handlar om erfarenhet och branschkunskap, men också om att ha ett nätverk där man snabbt kan kalla in rätt kompetens. Förutom projekt- och byggledning arbetar vi med management, det vill säga förändringsledning av organisationer och verksamheter i samhällsbyggnadssektorn.

Specialiserade på projektledning
Hos oss hittar du projektledare med bred erfarenhet från flertalet teknikområden. Våra projektledare är välutbildade och certifierade för att kunna driva komplexa projekt. Vi har även yngre stjärnor som växt in i rollen tack vare vårt aktiva arbete med mentorskap och erfarenhetsåterföring.
Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att leda projekt inom byggnad, installation, infrastruktur, industri och energi.  Vår uppgift är att bevaka kundens intressen och anpassa insatserna för att nå mål för tid, ekonomi, funktion och hållbarhet. En viktig del i vårt jobb är att samtidigt tänka på slutanvändarna och samhällsnyttan.

Management utvecklar verksamheten
Vi har ett brett utbud av strategiska specialistkompetenser inom samhällsbyggnadsbranschen samt gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling, partnering, informationshantering samt CS - Corporate Solutions. Vi utvecklar verksamheter, individer, arbetssätt och projekt - allt för att skapa ökat värde och konkurrenskraft hos våra kunder.
Grunden i det vi erbjuder bygger på lång branscherfarenhet, beprövade metoder och verktyg som vi anpassar utifrån kundens unika behov och förutsättningar.

Partnernätverk
PE driver ett partnernätverk för fristående konsulter inom Projektledning & Management som vill få tillgång till ökade marknadskanaler och ett nätverk av kollegor. Vi strävar efter att skapa långsiktiga affärsrelationer med våra partners – för en ömsesidig utveckling av våra respektive företag.

Tjänster inom Projektledning & Management
Genom vår breda kompetens och kompletta utbud av projektledningstjänster inom byggnad, installation, infrastruktur, industri och energi i kombination med våra seniora managementkonsulter med erfarenhet från både operativ och strategiskat arbete inom samhällsbyggnad ser vi till att våra kunders visioner blir verklighet. 
Våra kunder finns inom privat och offentlig sektor över hela Sverige. Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

Projektledning
Projekteringsledning
Kvalitet och arbetsmiljö
Bygg- och installationsledning
Besiktning och kontrollansvarig enligt PBL
Verksamhetsutveckling
Kompetensutveckling
Digitalisering
Corporate Solutions

Referenser inom Projektledning & Management
Vi hjälper Uppsala att växa | Verksamhetsutveckling och strategiskt ledarskap, Uppsala kommun
Projekteringsledning | Mall of Scandinavia, Solna
Flexibla lösningar för framtiden | Parkeringshus, Karlstad
Visa fler referensprojekt