Chef inom industri och energi

Kalmar | Till vårt kontor i Kalmar söker vi nu en affärsdriven och utvecklingsorienterad ledare som sätter medarbetaren i fokus.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Tjänsten finns i den spännande tillväxtregionen Kalmar där vår verksamhet inom divisionen Industri & Energi idag främst består av produktutveckling och mekanisk konstruktion men där vi nu även aktivt ska bredda vår affär med än mer automationsrelaterade projekt. Våra kunder finns mestadels inom den tillverkande industrin och den pågående digitaliseringen inom svensk industri är en viktig del av vår affär. 

Gruppen du kommer att leda och vidareutveckla består idag av cirka 20 medarbetare och beräknas växa starkt. Våra värderingar kännetecknas av engagemang, entreprenörskap och ansvarstagande. Vilja och förmåga att aktivt samverka med PEs övriga kompetenser är en utgångspunkt och förutsättning i arbetet. Kundkontakter och försäljning blir för dig en viktig del av vardagen.

Du kommer att vara en del av regionens ledningsgrupp där du aktivt bidrar till helheten. Du har ansvar för resultat och medarbetare och rapporterar till regionchefen. 

Du som söker    
Du som söker har troligen gedigen och bred erfarenhet från industrin och har gärna automationsbakgrund. Du är troligen civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Tidigare erfarenhet från konsultbranschen är önskvärt där beprövad erfarenhet av projektledning och funktionsåtaganden är meriterande. Du ska även vara starkt affärsorienterad då PE strävar efter att sätta mätbara mervärden i centrum för sina kunder.
Som ledare är du entusiasmerande och tydlig med stark känsla för fair-play. Tillsammans med andra åstadkommer du resultat. 

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 31 september. Vi intervjuar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Tomas Wild på tomas.wild@pe.se eller +46 10-516 00 94 eller HR via Hans Paulsson på hans.paulsson@pe.se eller +46 10-516 00 64 
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)