Chef inom industri och energi

Till PEs kontor i Kalmar söker vi nu en affärsdriven och utvecklingsorienterad ledare som sätter medarbetaren i fokus.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Tjänsten finns i den spännande tillväxtregionen Kalmar där vår verksamhet inom divisionen Industri & Energi främst består av automation, produktutveckling och projektledning. Våra kunder finns mestadels inom den tillverkande industrin och den pågående digitaliseringen inom svensk industri är en viktig del av vår affär.

Gruppen du kommer att leda och vidareutveckla består idag av cirka 15 medarbetare och beräknas växa starkt. Våra värderingar kännetecknas av engagemang, entreprenörskap och ansvarstagande. Vilja och förmåga att aktivt samverka med PEs övriga kompetenser är en utgångspunkt och förutsättning i arbetet. Kundkontakter och försäljning blir för dig en viktig del av vardagen.

Du kommer att vara en del av regionens ledningsgrupp där du aktivt bidrar till helheten. Du har ansvar för resultat och medarbetare och rapporterar till regionchefen.

Du som söker                                                                            
Du som söker har gedigen erfarenhet från industrin och har en bakgrund inom automation, mekanik/produktutveckling. Du är troligen civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Tidigare erfarenhet från konsultbranschen är önskvärt där erfarenhet av projektledning och funktionsåtaganden är meriterande.

Som ledare är du entusiasmerande och tydlig med stark känsla för fair-play. Tillsammans med andra åstadkommer du resultat.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 15 februari. Vi intervjuar och rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta regionchef Dag Hageman på dag.hageman@pe.se, +46 10-516 00 38, eller divisionschef Tord Larsson-Steen på Tord.Larsson-Steen@pe.se,  +46 10-516 06 11 (vi har begränsad tillgänglighet under vecka 52 och 01).

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)