Gruppchef

Inom affärsområdet Projektledning och Management erbjuder vi ett komplett utbud av projektlednings- och managementtjänster inom samhällsbyggnad. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en gruppchef. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Som gruppchef har du fullt personalansvar för gruppen, samtidigt som du arbetar aktivt i projekt. Tillsammans med regionchefen ansvarar du för rekrytering till gruppen. Personalansvaret innefattar bland annat medarbetarsamtal, lönesamtal, coaching samt att skapa en positiv arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat. Du har resultatansvar och ska löpande följa upp beläggning och lönsamhet för gruppen. Marknad, sälj och anbudshantering ingår också i dina arbetsuppgifter.

Utöver ansvaret för din grupp medverkar du i utvecklingen av affärsområdet projektledning. Du medverkar på ledningsgruppsmöten. Du rapporterar till affärsområdeschefen för projektledning.

Ledorden inom projektledning är familjärt, att leva som man lär samt ”best in class”. Våra medarbetare har förutom sin kompetens inom projekt-, projekterings- och byggledning även en teknisk bakgrund. Vi arbetar med projekt inom bygg, infrastruktur, industri och energi. Vi utför även generalkonsultuppdrag inom Projektengagemang, där vi leder en projektering med resurser från våra andra affärsområden inom koncernen.

Du som söker

Du som söker har en högskoleutbildning. Du har arbetat inom teknisk konsultverksamhet, som chef eller projektledare, och har minst fem till tio års erfarenhet i ledande roller. Du har ett brett kontaktnät i konsultvärlden. Du är van vid administration, så som ekonomisystem, arbete med mallar samt strukturkapital.

Som person är du drivande och entusiastisk. Du brinner för att leda – både projekt och grupp. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 oktober, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta patric.kjellin@pe.se.  

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.

Ansök här

Patric Kjellin
Affärsområdeschef Projektledning & Management
+46 10-516 03 78