Gruppchef byggkonstruktion, Stockholm

Sedan januari 2017 är Konkret en del av Projektengagemang. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Stockholm med en gruppchef. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Som gruppchef har du personalansvar och arbetar med arbetsmiljöfrågor. Du håller bland i utvecklingssamtal, följer upp och stöttar personal, ansvarar för lönesättning och deltar i rekryteringsprocesser. Utöver arbetet som gruppchef arbetar du även aktivt i projekt.

Konkret arbetar bland annat med analyser, utredningar, ritningar och konstruktionsberäkningar för både nya och äldre byggnader, de flesta i Stockholms innerstad. Vi arbetar med komplexa projekt som kräver hög kompetens och kreativitet. Aktuella projekt är bland annat T30 (Gallerian Hamngatan), Sergelhuset, Gröna Lund och Tobaksmonopolet. Vi erbjuder en miljö med högt i tak och stor möjlighet att påverka. Vi sitter i fina lokaler centralt på Norrmalm i Stockholm.

Du som söker

Du som söker har civil- eller högskoleingenjörsexamen samt minst fem års erfarenhet av uppdrag inom byggnadskonstruktion. Du har erfarenhet av att självständigt leda uppdrag. Du har hög teknisk kompetens och erfarenhet från konsult- eller entreprenadföretetag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har en dokumenterad ledarskapserfarenhet som linjechef, projektledare eller liknande.

Som person är du proaktiv och lösningsorienterad. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du är en positiv person med en ansvarstagande personlighet. 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Avancos. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher Hager (0700 94 74 94, christopher.hager@avancos.se). Intervjuer sker löpande med en målsättning att fylla rollen inom en snar framtid. Om du vill utforska rollen vidare så skicka gärna din ansökan eller dina kontaktdetaljer till christopher.hager@avancos.se

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. 

Ansök här

Emma Gryspeert
+46 10-516 07 02