Handläggande arkitekt/byggnadsingenjör

Inom affärsområdet arkitektur bidrar vi till ett hållbart samhälle genom att skapa funktionella och estetiska miljöer för människor att vistas i. Nu söker vi en handläggande arkitekt/byggnadsingenjör till vårt kontor i Göteborg, Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta med en mängd olika projekt, både offentliga och privata uppdrag i varierande storlek. Vi arbetar i tidiga skeden med gestaltning samt med generalkonsultuppdrag. Vi erbjuder en miljö som kännetecknas av hög kompetens och stor variation i uppdragen.

Tjänsten är placerad i Göteborg men då vi även har kontor i Kungsbacka kommer det finnas möjlighet att arbeta därifrån också. 

Du som söker

Du som söker har examen som arkitekt eller byggnadsingenjör samt minst fem års erfarenhet av projektering.

Som person är du drivande och entusiastisk. Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är 15 juli, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta jonas.soderstrom@pe.se.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El- & Teleteknik, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.

Ansök här

Jonas Söderström
Kontaktperson Arkitektur Väst (Göteborg)
+46 10-516 02 75