Handläggande elkonsult

Halmstad | Vi behöver förstärka vårt nyetablerade kontor i Gamletull med en handläggande elkonsult. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Vi har för avsikt att växa och är en del av koncernens sammansatta erbjudande. Som en del av teamet i Halmstad kommer du vara med och utveckla varumärket och dess kännedom i regionen.

I rollen som handläggare kommer du att arbeta i projekt och arbetsleda konstruktörer och specialister i alla skeden i byggprocessen inom el- och teleområdet.

Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Vi jobbar i dagsläget med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för morgondagens samhälle.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker har erfarenhet inom el- och teleprojektering, med inriktning på installationer i byggnader. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst tre års erfarenhet.

Du är en kundorienterad problemlösare. Du är kreativ och har ett stort intresse och engagemang för el-, tele- och säkerhetsfrågor. Din erfarenhet gör att du har en insikt i byggprocessen och kunskap om de olika aktörernas roller. Du är bra på att samarbeta och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 1 maj. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Johan Eriksson på johan.c.eriksson@pe.se eller +46 10-516 05 42.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)