Ingenjör inom el och automation, Malmö

Inom affärsområdet Industri & Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu ingenjörer med erfarenhet av el och automation. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Vi söker dig som är initiativrik och har erfarenhet av att jobba med elkonstruktion inom industrins olika områden.

Om tjänsten

I den här rollen arbetar du med att driva uppdrag och projekt till verkstads-, process- och kärnkraftsindustrin. Du deltar i samverkansprojekt, gör utredningar, tar fram offert- och elunderlag.

Vi erbjuder ett varierande, självständigt arbete och du kommer att ingå i ett dynamiskt team med högt i tak. Anställningsorten för den här tjänsten är Malmö.

Du som söker

Du som söker har en god teoretisk utbildning, alternativt praktisk erfarenhet, inom el och automation. Du har minst fem års erfarenhet av arbete med elkonstruktion inom industrins olika områden, gärna i projekt. Det är meriterande om du behärskar något av branschens ledande PLC-, HMI- och SCADA-system.

Som person är du initiativrik, kreativ och självständig.  Du innehar körkort klass B.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är den 19 oktober, vi kommer intervjua löpande. Vid frågor kontakta Patric Englund, patric.englund@pe.se.

Vi tar emot ansökan via e-post: nytt-jobb.pedev@pe.se.

 

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik  och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.

 

Ansök här

Patric Englund
+46 10-516 00 73