Konstruktör inom el och tele

Huskvarna | Till vårt kontor i Huskvarna söker vi nu drivna konstruktörer, såväl juniora som seniora.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Du får ett brett ansvarsområde och dina arbetsuppgifter kan bestå av projektering, utredningar och kompletta bygghandlingar i små som stora projekt. Tjänsten innebär att du får jobba med en mängd intressanta kunder och projekt, både lokalt och i övriga Sverige. Just nu arbetar vi till exempel med Munksjöstaden, Butiker, Skolor, Förskolor och diverse bostäder.

I takt med att du utvecklas ökar även dina ansvarsområden. Vi erbjuder dig utbildning och stora utvecklingsmöjligheter, det är dina ambitioner som sätter gränserna.

På kontoret i Huskvarna är vi idag 4 medarbetare som arbetar med el, tele och säkerhet. Teamet arbetar huvudsakligen med projektering, beskrivningar, kontrolluppdrag, besiktning samt projektledning. Det finns en stor efterfrågan av våra tjänster och vi vill därför bli fler.

Du som söker
Du som söker är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet. Du har god kunskap inom CAD. Det är meriterande om du har kunskaper inom Revit. Vi ser gärna att du har praktisk yrkeserfarenhet. Även du som är ledande montör är välkommen med din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är driven och kreativ. Du har ett gediget intresse och engagemang för el och tele. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig mer. Din förmåga att samarbeta är god och så är även din förmåga att kommunicera, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2 februari. Frågor om tjänsten besvaras av Dan Johansson, Dan.johansson@pe.se +46 72 230 36 94

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)