Konstruktör VVS

Inom affärsområdet VVS erbjuder vi installationstekniska tjänster i byggprocessens alla skeden. Vårt erbjudande består av strategisk rådgivning, specialisttjänster och helhetslösningar. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Stockholm med en konstruktör. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

I rollen som konstruktör arbetar du med en mängd intressanta kunder och uppdrag. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Skandia Fastigheter, Peab, JM och Akademiska Hus är några av våra större kunder. I dagsläget jobbar vi med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för effektivare och bättre utnyttjande av fastigheter i Stockholm.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker

Du som söker är utbildad ingenjör med inriktning installationsteknik eller VVS. Du har tre till fem års erfarenhet som konstruktör inom VVS-projektering, med inriktning på installationer i byggnader. Med din gedigna erfarenhet kan du ta ansvar för konstruktioner och beräkningar i uppdrag. Du har goda kunskaper i AutoCad och Magicad. Det är meriterande om du har kunskaper i Revit.

Du är ambitiös och kreativ. Du har ett stort intresse och engagemang för VVS, inneklimat och energifrågor. Du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga, i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 mars, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta linda.lonneberg@pe.se.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.

Ansök här

Linda Lönneberg
Affärsområdeschef VVS
+46 10-516 03 97