Konstruktörer inom el, tele och säkerhet, Helsingborg

Vill du vara med och bygga upp vårt nya kontor i Helsingborg? Vi behöver förstärka vårt team med konstruktörer. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Som konstruktör jobbar du med att konstruera och beskriva tekniska strukturer och scheman. Beroende på din erfarenhet så sätter vi upp ett utvecklingsprogram för dig. Du får även en mentor som aktivt jobbar med din utveckling under tiden du jobbar hos oss.

Du som söker

Du som söker har en relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har kunskaper i AutoCAD.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Arbetet innebär mycket kontakter med både kollegor och kunder, därför är det viktigt att du tycker om att ha mycket kundkontakt och att du är duktig på att skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan

Sista datum för ansökan är 31 december, vi intervjuar löpande. Skicka din ansökan och CV till fredrik.skold@pe.se

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik  och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. 

Ansök här

Fredrik Sköld
+46 10-516 07 65