Managementkonsult inom digitalisering

Stockholm | Inom affärsområdet Projektledning & Management erbjuder vi ett brett utbud av projektlednings- och managementtjänster inom samhällsbyggnad. Just nu gör vi en stor satsning med att bredda vårt tjänsteutbud inom digitalisering. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Affärsområdet Projektledning & Management består idag av cirka 120 medarbetare och finns i regionerna Stockholm, Uppland, Östergötland, Örebro/Åmål och Skåne. Inom Management är vi 20 medarbetare. Vi utför idag en mängd spännande projekt och har många nya förfrågningar, därför behöver vi nu bli fler!

Om tjänsten
Branschen befinner sig i en spännande förändring där behovet och efterfrågan av digitaliseringstjänster på marknaden växer och vi behöver fylla på med flera medarbetare för att möta marknadens behov. Som Managementkonsult inom digitalisering har du varierande arbetsuppgifter och kommer att få arbeta som digitaliseringsstrateg, BIM-strateg, BIM-samordnare samtidigt som du kommer att vara en självklar del i affärsområdets interna utvecklingsarbete inom digitalisering tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor.

Du som söker
Du som söker har en bakgrund inom BIM/VDC/digitalisering och ska ha några års erfarenhet av att arbeta som BIM-samordnare, modellsamordnare, datasamordnare eller BIM-strateg. Du har förståelse för olika programvaror som används inom modellering och samordning samt olika filformat och kompabiliteten mellan dem. Du ska också ha förståelse för informationsstrukturer, informationsparametrar, littrering och klassificering av parametriska objekt. Samt ha kunskaper om samhällsbyggnadsprocessen, entreprenadsjuridik och upphandling. 

På PE brinner vi för att förändra branschen och det vill vi att du också gör. 

Välkommen med din ansökan 
Sista dag för ansökan är 31 augusti, men vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Mohammed Barikan.


 

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.