Managementkonsult Partneringledare

Är du redo för en ny spännande utmaning som partneringledare inom samhällsbyggnad? Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu erfarna och målinriktade medarbetare som vill vara med och utveckla och leverera effektiva och attraktiva managementtjänster inom partnering. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

I den här rollen arbetar du inom strategiskt ledarskap med fokus på partnering. Vi verkar inom samhällsbyggandets alla områden, så som stadsbyggnad, infrastruktur, bostäder, offentliga och kommersiella byggnader samt industri och energi. Vårt erbjudande spänner från prioritering av investeringar och projekt till uppstart och effektivisering av verksamheter. Vi stöttar det operativa projektet genom verksamhetsutveckling och senior projektledning. Vi har paketerat vårt erbjudande i följande områden: Från idé till projekt, Strategiskt ledarskap, Verksamhetsutveckling och Digitalisering.

Vi erbjuder ett utmanande, intressant och framförallt inspirerande arbete i en organisation med högt i tak och en familjär gemenskap.

Du som söker

Du som söker är ingenjör, ekonom, arkitekt, beteendevetare, HR eller har någon annan bakgrund. Du har erfarenhet inom partnering och/eller samhällsbyggnad. Det är meriterande om du är engagerad i ett branschnätverk inom samhällsbyggnadssektorn eller i ett socialt nätverk.

Som person är du målinriktad, initiativrik och kommunikativ, du har en positiv inställning och är duktig på att samarbeta.

På Projektengagemang anser vi att olikheter mellan människor är en styrka och är säkra på att det bidrar till ett dynamiskt, idérikt och trivsamt arbetsklimat. Därför söker vi nu medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 augusti, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta asa.jacobsson@pe.se.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri & Energi, Infrastruktur och Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.

Ansök här

Åsa Jacobsson
Avdelningschef Management
+46 10-516 00 37
Märit Bodaxell
Managementkonsult
+46 10-516 02 18