Mekanikingenjör

Jönköping | Inom affärsområdet Industri & Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion och produktutveckling. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Jönköping med en mekanikingenjör. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Som mekanikingenjör hos oss arbetar du med produktutveckling och mekanikkonstruktion. Du kommer i huvudsak att få utföra uppdrag ute hos kund.

PE etablerade sig i Jönköping för drygt tre år sedan och nu är vi cirka 20 duktiga medarbetare. I den här rollen får du arbeta med flera spännande uppdrag. Du ingår i en grupp med hög erfarenhet och det finns stora möjligheter till en snabb utveckling inom yrket.

Du som söker
Du som söker är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt innehar du annan relevant YH-utbildning. Du har minst två års erfarenhet inom produktutveckling. Du har kunskap i minst ett CAD-system, det är meriterande om du har erfarenhet av Inventor. Du innehar körkort klass B.

Som person är du självständig, nyfiken och driven. Du har lätt att lära och är duktig på att sätta dig in i nya sammanhang.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 31 maj, vi kommer att intervjua löpande. För frågor om tjänsten kontakta Mikael Sahlberg eller Thomas Ragnarsson.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.