Mekanikkonstruktör

Huskvarna| Till vårt kontor i Huskvarna söker vi nu dig som har erfarenhet av mekanikkonstruktion och teknisk projektledning – och som vill vara en del i en nysatsning där du har bra förutsättningar att utvecklas och att påverka PEs lokala affär.

Projektengagemang, i dagligt tal PE, är ett av de snabbast växande börsnoterade företagen i samhällsbyggnadsbranschen. Till divisionen Industri & Energi söker vi nu en engagerad mekanikkonstruktör.

Om tjänsten
PE Jönköping är känt för sin kompetens inom produktutveckling och industriell inredning. Detta kommer nu kompletteras med tjänster inom produktionsteknik och automation. Genom att ansluta dig till vårt team har du stora möjlighet att vara med och påverka utformningen av den lokala affären. Här blir du en del av ett mindre team som värdesätter samarbete och är vana vid hög flexibilitet.

Ansvar och arbetsuppgifter

  • Teknisk konsult med inriktning mekanikkonstruktion, projektledning och produktionsutveckling
  • Uppdrag för kunder inom den tillverkande industrin samt inom produktutveckling

Du som söker
Du som söker har en kandidatexamen inom maskinteknik eller minst fem års relevant erfarenhet inom mekanikkonstruktion eller produktionsteknik. Stark erfarenhet av minst ett men gärna två eller fler CAD-program. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med teknisk projektledning, produktionsutrustning och plastkonstruktion.

Som person är du driven, positiv och engagerad. Vi värdesätter din vilja att vara i ett team och att jobba tillsammans mot målen.
 

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 18 februari. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan, eller via e-post. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Mikael Sahlberg på mikael.sahlberg@pe.se eller +46 10 516 08 03.

 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)