Miljökonsult

Vi behöver bli fler inom miljöavdelningen hos PE Infrastruktur. Vi arbetar brett med miljöfrågor vilket för vår del inkluderar både förorenad mark och vatten, saneringar, byggnadsmiljö samt MKB och tillstånd för både verksamheter och planer.

Om tjänsten

Som miljökonsult arbetar du i konsultuppdrag som främst rör föroreningar i mark och vatten men även i olika utredningar som gäller tillstånds- och anmälningsärenden. Det ingår både arbete ute vid olika fältarbeten men även en hel del kontorsarbete. 

Vi erbjuder

Då vi är en helt nybildad miljöavdelning inom PE och inne i en mycket expansiv fas finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att komma in i en flexibel och platt organisation där det är korta beslutsvägar och fokus på att arbeta tillsammans både inom miljöavdelningen men även i samverkan med övriga PE.

Vem är du?

Vi söker dig som är naturvetare alternativt civil- eller högskoleingenjör med inriktning miljö. Det är en fördel om du har något eller några års erfarenhet av arbete med miljöfrågor inom stat, kommun eller konsultbranschen. Då vi är en nystartad avdelning söker vi både personer med mer respektive mindre erfarenhet.

Som person är du ansvarstagande. Du kan arbeta självständigt när det behövs men du kan även samarbeta i grupp när situationen kräver det. Du är engagerad, kundorienterad, kommunikativ och driven. Du tycker om att hjälpa kunder och är beredd att prova nya lösningar för att uppnå branschens nöjdaste kunder. Du har en tydlig vilja att utveckla dig själv, dina kunder, kollegor och affärer.

I dagsläget finns vi i Uppsala, Stockholm och Malmö men vi är öppna för etablering på annat PE kontor för rätt person.

Du ska behärska svenska i både tal och skrift.

Körkort (B) är ett krav då du kommer att resa en del i tjänsten.

Det är meriterande om du genomgått SGFs kurs miljötekniska markundersökningar eller den allmänna delen i Nordtests certifieringsförfarande alternativt är certifierad provtagare, men det är inte ett krav. 

För mer information samt ansökan, kontakta Anders Attelind (anders.attelind@pe.se) alt 010-516 02 07.

Ansök här

Anders Attelind
+46 10-516 02 07