Projektledare

Jönköping | Inom affärsområdet Industri & Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion och produktutveckling. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Jönköping med en projektledare. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Den här tjänsten är placerad på vårt kontor i Jönköping. Som projektledare kommer du i huvudsak att få utföra uppdrag ute hos kund.

PE etablerade sig i Jönköping för drygt tre år sedan och nu är vi cirka 20 duktiga medarbetare. I den här rollen får du arbeta med flera spännande uppdrag. Det är också en roll där du som konsult har stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Du som söker
Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör eller innehar annan relevant yrkesutbildning. Du har minst fem års erfarenhet inom projektledning. Du är väl förtrogen med projektmodeller och de olika faserna i ett projekt och ser det som självklart att följa upp tid, kostnad och kvalitet i dina projekt samt att avrapportera detta i styrgrupper och till beställare. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl både i tal och i skrift.

Som person är du drivande och entusiastisk och brinner för att leda dina projektgrupper mot uppsatta mål. Du är duktig på att arbeta självständigt, du har lätt för att lära och för att sätta dig in i nya sammanhang.

B-körkort fordras.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 31 maj, vi kommer intervjua löpande. För frågor kontakta Mikael Sahlberg eller Thomas Ragnarsson.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.