Rör- och anläggningskonstruktör

Inom affärsområdet Industri & Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion och produktutveckling. Nu söker vi rör- och anläggningskonstruktörer till vårt kontor i Karlstad. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Som person är du drivande och vill framåt utan att tumma på kvaliteten. Du vill också genom din öppenhet bidra till gruppens och verksamhetens utveckling. Du är van vid kundkontakter och trivs med detta likväl som du har förmågan att arbeta ensam under eget ansvar och hålla utsatta tidsramar. Du har erfarenhet av projektarbete och förmåga att skapa och utveckla goda relationer både inom och utom verksamheten

Som anläggningskonstruktör kommer du att arbeta mot alla typer av processindustrier, både i uppdrag och projekt.

Antingen arbetar du i dag i en konsultroll eller som anställd inom industrin med skiftande uppdrag inom rör- och anläggningskonstruktion och vi bedömer att du har minst 1-5 års arbetslivserfarenhet inom området. Du har ett brinnande teknikintresse och god kunskap i de system och verktyg som används inom rör- och anläggningskonstruktion. Det är önskvärt att du har en bakgrund som högskole- alternativt civilingenjör.

Välkommen med din ansökan senast den 1 februari 2018. För mer information om tjänsten, kontakta Lars Axelsson.

Ansök här

Lars Axelsson
+46 10-516 00 26