Skåpsbyggare/montör

Mariestad | Inom affärsområdet Industri & Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion och produktutveckling. Nu behöver vi utöka vår verkstad för skåpsbyggen i Mariestad en ledande skåpsbyggare/montör. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Till PE-MEA, ett företag inom PE-koncernen, söker vi nu dig som jobbat några år inom elbranschen för att på sikt ha en ledande roll i vår verkstad. Du blir del av ett team som arbetar med mycket varierande arbetsuppgifter och olika typer av lösningar för industriella styrsystem. Du kommer att bli en del av dem som bygger våra styrsystem. Arbetet kan även innefatta en del resor inom landet men även utomlands i samband med uppstart.

Rätt kandidat ser vi gärna ta över ansvaret för våra skåpsbyggen. Tjänsten kan även vara en väg in som programmerare/konstruktör.

Du som söker
Du som söker till tjänsten ska ha erfarenheter från elbranschen och vara noggrann. Att du brinner för ny teknik ser vi som en självklarhet. Erfarenheter från industriella syrsystem är meriterande. Vi arbetar ofta i team och ibland ute hos våra kunder så social kompetens är en förutsättning för jobbet.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 28 februari, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Stefan Söderberg.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.