Uppdragsansvariga inom el, tele och säkerhet, Helsingborg

Vill du vara med och bygga upp vårt nya kontor i Helsingborg? Vi behöver förstärka vårt team med erfarna uppdragsansvariga. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Som uppdragsansvarig ansvarar du för att ta in och leda projekt. Du ansvarar både för relationen med kund och för de medarbetare som jobbar i dina uppdrag.

Vi erbjuder en spännande tjänst med stora möjligheter till utveckling. Du får vara med och bygga upp vårt nya kontor från start samtidigt som du blir en del av ett kunnigt team som jobbar med några av Sveriges mest spännande byggprojekt!

Du som söker

Du som söker har en teknisk relevant utbildning och flerårig erfarenhet av teknisk konsultverksamhet där du har jobbar med att ansvara för projekt och kundrelationer.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Arbetet innebär mycket kontakter med både kollegor och kunder, därför är det viktigt att du tycker om att ha mycket kundkontakt och att du är duktig på att skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan

Sista datum för ansökan är 31 december, vi intervjuar löpande. Skicka din ansökan och CV till fredrik.skold@pe.se

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik  och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. 

Ansök här

Fredrik Sköld
+46 10-516 07 65