Uppdragsledare VVS

Inom affärsområdet VVS erbjuder vi installationstekniska tjänster i byggprocessens alla skeden. Vi ska nu starta upp en VVS-avdelning och söker en uppdragsledare till vårt kontor i Jönköping. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Du blir en del av ett kunnigt team inom konstruktion och produktutveckling som i dagsläget består av 14 personer. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av uppdragsledning och projektering av VVS-anläggningar i byggnader. I takt med att du utvecklas ökar även dina ansvarsområden, vi erbjuder dig utbildning och stora utvecklingsmöjligheter. Du påverkar själv din utveckling och det är bara dina ambitioner som sätter gränser.

Tjänsten innebär att du får jobba med en mängd intressanta kunder och projekt, både i och utanför Sverige. Du blir en del av att starta upp en VVS-avdelning i Jönköping och får stor kundkontakt och marknadsansvar.

Du som söker            

Du som söker är utbildad VVS-installatör och du har minst två års erfarenhet inom yrket. Du arbetar idag med uppdragsledning och projektering av VVS-anläggningar och har minst fyra års erfarenhet av yrket. Du har ett bra kontaktnät i branschen och en god entreprenörsanda. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska och har körkort B. Du har goda kunskaper inom AutoCAD och du har en god datorvana.

Som person är du engagerad, positiv, noggrann och har förmåga att se nya möjligheter. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för VVS och nya tekniker inom området. Du trivs med att arbeta i team och bidrar till ett gott arbetsklimat bland både kunder och kollegor.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 januari 2018. Vid frågor om tjänsten kontakta Joel Staberg.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.

Ansök här

Joel Staberg
El- och teleteknik, Ljusdesign
+46 10-516 09 73