VVS-ingenjörer

Uppsala | Nu söker vi flera VVS-ingenjörer till vårt kontor i Uppsala. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsterna
Vi söker nu flera VVS-ingenjörer. Tjänsterna finns i Uppsala, men erfarna personer har också möjlighet att vara baserade på andra orter i landet. Hos oss finns stora möjligheter till utveckling för rätt person. 

Vi har en bra orderingång med många nya intressanta uppdrag och har ynnesten att kunna välja vilka uppdrag vi vill arbeta med. Därför vill vi nu bli fler i vår VVS-grupp. Hos oss har vi korta beslutsvägar och verkar inom ett stort företag med breda resurser. Du kommer att samverka tätt tillsammans med våra arkitekter, elkonsulter och andra teknikområden.

Dina arbetsuppgifter består av projektering av VVS för både små och stora projekt. Du får ett brett ansvarsområde och kan komma att arbeta med allt från utredningar, kompletta bygghandlingar för större och mindre bostadsområden, skolor, idrottshallar, kontor, marknadsplatser/köpcentrum med mera. 

Våra kunder är till största delen offentliga beställare men vi arbetar även tillsammans med privata aktörer.

Du som söker
Du har en KY-utbildning inom området eller motsvarande, eller så är du högskoleingenjör alternativt civilingenjör. Vi vill tillsätta flera roller och söker dig som minst har fem års erfarenhet samt även dig som varit med lite längre. Vi söker även nyexaminerade.

Du är gärna flexibel och har lätt för att samarbeta. 

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 augusti men du är välkommen med din ansökan redan nu eftersom vi genomför intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sven-Erik Johansson.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.