VVS-konstruktör

Örebro | Inom affärsområdet VVS erbjuder vi installationstekniska tjänster i byggprocessens alla skeden. Vårt erbjudande består av strategisk rådgivning, specialisttjänster och helhetslösningar. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Örebro med en VVS-konstruktör/VVS-besiktningsman. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
I rollen som konstruktör arbetar du med en mängd intressanta kunder och uppdrag. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Akademiska Hus, Region Örebro, Castellum, Atlas Copco och Volvo är några av våra större kunder. I dagsläget jobbar vi med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för effektivare och bättre utnyttjande av fastigheter.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker är utbildad ingenjör med inriktning installationsteknik eller VVS. Du har minst fem till tio års erfarenhet som konstruktör inom VVS-projektering, med inriktning på installationer i byggnader. Med din gedigna erfarenhet kan du ta ansvar för konstruktioner och beräkningar i uppdrag. Du har goda kunskaper i AutoCad och Magicad. Det är meriterande om du har kunskaper i Revit.

Du är ambitiös och kreativ. Du har ett stort intresse och engagemang för VVS, inneklimat och energifrågor. Du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga, i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 15 juni 2018, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Dan Grotherus.

 

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.