Idag är vi mer än 1 000 medarbetare och vi planerar att växa. Våra bakgrunder, kompetenser och erfarenheter skiljer sig åt. Men vi har en sak gemensamt: vi vill driva en positiv förändring för samhället. Och vi letar alltid efter dig som delar vårt engagemang.

Mångfald gör oss starkare
För att bygga framtidens samhälle behöver vi vara stora och ha tillgång till den bästa kompetensen. Växandet skapar en positiv energi som gör att vi attraherar de allra bästa medarbetarna. Det ger också bättre möjligheter till att rekrytera en bra mångfald av åldrar, kön, bakgrund och kompetenser.

Jobba i tighta team
För att du som individ ska få chansen att göra ditt bästa har vi en platt organisation. Här jobbar alla i små tighta team – alltid nära kunden och uppdraget. Du omges av andra drivna och skickliga människor och du har alltid tillgång till experter från andra kompetensområden. Den samverkan är viktig på flera sätt. Dels krävs det för att lösa de komplexa uppdrag vi arbetar med – och dessutom är det är sporrande och utvecklande för oss som jobbar här.

Utveckling varje dag, året om
Det vi gör bra idag kan vi göra bättre imorgon. Därför är varje medarbetares utveckling viktig för oss – både på ett personligt och professionellt plan. PE-skolan är ett konkret exempel på hur det fungerar. Där kan du erbjudas  utvecklingsmöjligheter inom chefs- och ledarskap, affärsmässighet och utbildningar kopplade till olika roller som exempelvis uppdragsledare.

Har du kompetensen och engagemanget som krävs för att lösa utmaningar för våra kunder och samhället? Kontakta oss!

"Det vi gör bra idag kan vi göra bättre imorgon. Därför är varje medarbetares utveckling viktig för oss – både på ett personligt och professionellt plan."