Att leda projekt kräver lite extra. Det där lilla extra handlar om erfarenhet och branschkunskap, men också om att ha ett nätverk där man snabbt kan kalla in rätt kompetens. Förutom projekt- och byggledning arbetar vi med management, det vill säga förändring och utveckling av organisationer och verksamheter. Våra managementkonsulter har bred erfarenhet från både operativt och strategiskt arbete med fokus på samhällsbyggnadssektorn.

Specialiserade på projektledning
Hos oss hittar du projektledare med bred erfarenhet från flertalet teknikområden. Våra projektledare är välutbildade och certifierade för att kunna driva komplexa projekt. Vi har även yngre stjärnor som växt in i rollen tack vare vårt aktiva arbete med mentorskap och erfarenhetsåterföring.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att leda projekt inom byggnad, installation, infrastruktur, industri och energi.  Vår uppgift är att bevaka kundens intressen och anpassa insatserna för att nå mål för tid, ekonomi, funktion och hållbarhet. En viktig del i vårt jobb är att samtidigt tänka på slutanvändarna och samhällsnyttan.

Tjänster inom projektledning
Vi erbjuder tjänster inom följande områden:
Projektledning
Projekteringsledning
Arbetsmiljö
Bygg- och installationsledning
Besiktning och kontrollansvarig enligt PBL

Management utvecklar verksamheten 
PE erbjuder tjänster för att utveckla verksamheter, individer, arbetssätt och projekt - allt för att skapa ökat värde och konkurrenskraft i din verksamhet. Vi har ett brett utbud av strategiska specialistkompetenser inom ledning och styrning, informationshantering, organisation, arbetssätt, samhällsanalys, hållbar utveckling samt Corporate Solutions. Våra erfarna konsulter har lång erfarenhet av denna typ av uppdrag, med fokus på samhällsbyggnadssektorn.

Grunden i det vi erbjuder bygger på lång branscherfarenhet samt beprövade metoder och verktyg som vi anpassar utifrån ert unika behov och förutsättningar. Vi finns med och tydliggör behov, genomför och säkerställer effekten i din verksamhet.

Vårt mål är en långsiktigt hållbar helhet, där grundförutsättningen är viljan till förändring och utveckling. 

Tjänster inom management
Vi erbjuder tjänster inom följande områden:
Verksamhetsutveckling
Projektutveckling
Digitalisering
Corporate Solutions
Samhällsanalys och strategier för hållbar utveckling
 

Partnernätverk
PE driver ett partnernätverk för fristående konsulter inom Projektledning & Management som vill få tillgång till ökade marknadskanaler och ett nätverk av kollegor. Vi strävar efter att skapa långsiktiga affärsrelationer med våra partners – för en ömsesidig utveckling av våra respektive företag.

Referenser inom Projektledning & Management
Gruppboende för personer som kräver särskild vård | LSS Lindesberg, Rönnbärsvägen och Bondskogsvägen
Kontorshus i parkmiljö | Kv Tågmästaren 25, Drottningparken
Ett av Örebros modernaste boenden | Pionjärsgatan 8, Örebro
Visa fler referensprojekt