Arkitekter

Är du en erfaren arkitekt som vill vara med och bygga vidare på vår arkitektursatsning i Västra Götaland? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Till Mats&Arne Arkitektkontor, PEs arkitektverksamhet i Göteborg och Stenungsund, söker vi erfarna arkitekter som vill vara med och påverka samhällsutvecklingen. Vi är idag ett trevligt gäng på 20 arkitekter, ingenjörer och bebyggelseantikvarier som sitter i fina lokaler centralt i Göteborg och vid havet i Stenungsund. Sedan januari 2019 är vi en del av PE och tillsammans med drygt 160 kollegor runtom i Sverige utgör vi PEs affärsområde Arkitektur.

Om tjänsten
Din roll är viktig och du kommer att jobba brett. Våra kunder finns både inom den privata och offentliga sektorn och vi arbetar med allt från tidiga skeden och parallella uppdrag till projektering. Vi jobbar nära våra kunder och ofta tillsammans med experter och teknikkonsulter från andra delar av PE.

Du som söker
Du är utbildad arkitekt med ca 10 års erfarenhet av projektering i rollen som uppdragsansvarig och handläggande arkitekt. Du har en god känsla för gestaltning, är drivande och duktig på att förvalta och utveckla kundrelationer. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats. Till vardags arbetar du i AutoCAD och Revit.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 9 augusti men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Arne Algeröd, [email protected], +46 70 630 91 12.

#LI-MF1

Ansökan