Automationsingenjörer och elkonstruktörer

Vänersborg | Till PEs kontor i Vänersborg söker vi nu flera automationsingenjörer och elkonstruktörer som sätter kunden, projekten och samarbetet i fokus.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Tjänsterna finns i den spännande tillväxtregionen Åmål/Vänersborg. Här består vår verksamhet inom divisionen Industri & Energi främst av automation och elkonstruktion. Våra kunder finns mestadels inom den tillverkande industrin och den pågående digitaliseringen inom svensk industri är en viktig del av vår nuvarande och kommande affär. 

Gruppen du kommer att tillhöra består idag av cirka 20 medarbetare. Vi har mycket förfrågningar från våra kunder och vi räknar med att gruppen kommer att växa starkt. Våra värderingar kännetecknas av engagemang, entreprenörskap och ansvarstagande. Vilja och förmåga att aktivt samverka med PEs övriga kompetenser är en utgångspunkt och förutsättning i arbetet. 

Du kommer att vara en värdefull medarbetare med din djupa kompetens och du bidrar aktivt till helheten.

Du som söker
Vi söker gedigna ingenjörer/konstruktörer med erfarenhet från industrin. Har du arbetat som konsult är det en merit, men det är inget krav.

Du är troligen högskoleingenjör eller civilingenjör, eller har motsvarande erfarenhet. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Erfarenhet av att hantera egna uppdrag och funktionsåtaganden är meriterande. Som elkonstruktör är kompetens inom Eplan önskvärd. Inom automation är  kompetens inom robot samt PLC-programmering i exempelvis Siemens S7 en fördel.

Som person är du entusiasmerande och tydlig med stark känsla för fair-play. Tillsammans med andra åstadkommer du resultat och trivsel. 

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 23 november. Vi intervjuar och rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Henrik Warås på henrik.waras@pe.se eller +46 10-141 91 32.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)