Besiktningsman

Stockholm | Vi behöver förstärka vårt kontor i Stockholm med en besiktningsman inom entreprenadbesiktningar och Due Diligence.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Du blir en del av ett kunnigt team inom projekt-, bygg-  och projekteringsledning och besiktningar. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av entreprenadbesiktningar, Due Diligence-besiktningar och statusbesiktningar.

Vi är i dagsläget 120 medarbetare inom affärsområdet Projektledning & Management, varav 40 stycken i Stockholm. Vi arbetar tvärfunktionellt med besiktning inom hela PE-koncernen som består av 1000 medarbetare.

Du arbetar idag troligen med projekt- och byggledning av byggentreprenader och vill utvecklas vidare inom besiktningsområdet. Vi erbjuder dig utbildning och stora utvecklingsmöjligheter. Du påverkar själv din utveckling och det är bara dina ambitioner som sätter gränser. 

Tjänsten innebär att du får jobba med en mängd intressanta kunder och projekt, både i och utanför Sverige. Just nu arbetar vi till exempel med entreprenadbesiktningar inom bostadsproduktion (villor och flerbostadshus), kommersiella fastigheter  och infrastrukturprojekt. 

Ledorden inom Projektledning i region Stockholm är familjärt, att leva som man lär samt ”best in class”. Vi hjälper varandra när det är tufft i projekten. Vår styrka på marknaden gör att vi får många spännande förfrågningar, både via våra befintliga kunder och ramavtal, men även från nya kunder.

Du som söker
Du som söker är utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot byggteknik och/eller installationsteknik och du har minst fem års erfarenhet inom yrket. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska samt innehar körkort B. 

Som person är du engagerad, positiv, noggrann och har förmåga att se nya möjligheter. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för teknik, ekonomi och entreprenadjuridik. Du trivs med att arbeta i team och bidrar till ett gott arbetsklimat bland både kunder och kollegor

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 6 maj, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta [email protected] 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)