Byggledare, mark och anläggning

Till Projekt- och byggledning Stockholm söker vi nu byggledare med erfarenhet inom mark och anläggning. PE är ett företag som ser hållbarhet som en förutsättning för både vår egen och våra kunders utveckling. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
I rollen som byggledare är du beställarens representant och ansvarar för att samordna entreprenaden. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren. Beroende på din bakgrund, kompetens och intresse hittar vi uppdrag som lockar och utmanar just dig. Som byggledare på PE har du stor möjlighet att påverka din arbetsdag och vi har förtroende för att du gör det som krävs för att leverera i dina uppdrag.

Du kommer att ingå i Projekt- och byggledning region Stockholm som består av cirka 40 medarbetare fördelade på fem grupper, och som är en del av affärsområdet Projektledning & Management. Vi hjälper varandra när det är tufft i projekten och arbetar aktivt med mentorprogram och kompetensöverföring mellan juniora och seniora konsulter genom att arbeta tillsammans i projekten. Vi anpassar din utveckling efter dina önskemål och utbildar våra medarbetare i vår egenutvecklade projektledarskola.

Vår styrka på marknaden gör att vi får många spännande förfrågningar, både via våra befintliga kunder och ramavtal men även från nya kunder. Just nu har vi många spännande förfrågningar norr om Stockholm via ett av våra ramavtal.

Du som söker
Du som söker är troligtvis högskole- eller civilingenjör alternativt har examen från YH-utbildning och har erfarenhet av projekt- och byggledning inom Mark och anläggning eller infrastruktur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har 5-10 års erfarenhet från branschen som beställare, konsult eller entreprenör. Du skall vara ordningsam, kommunikativ och duktig på att leda olika grupper av intressenter, såsom entreprenörer, konsulter och beställargrupper.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av LOU
  • Kan AMA och har arbetat med ekonomiska regleringar
  • Har kunskap och erfarenhet av olika upphandlingsformer
  • Har ett kontaktnät inom branschen
  • Är certifierad enligt IPMA eller liknande

Som person är du drivande, engagerad i ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå resultat. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 8 juni. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan eller via e-post. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Lidén på [email protected] eller +46 10 516 03 79

#LI-MF1

Ansökan