Byggnadsingenjör

Är du byggnadsingenjör och intresserad av att jobba brett med projektering? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Till PEs arkitektkontor i Skövde söker vi ytterligare en projekterande byggnadsingenjör som tillsammans med våra arkitekter och PEs övriga specialister tar sig an några av de många intressanta uppdrag vi nu har på gång. Vi är idag 20 anställda som sitter i nyrenoverade fina gamla lokaler centralt i Skövde.

 

Om tjänsten

Vi ritar hus av alla slag; bostäder, förskolor, skolor, vårdbyggnader, kontor, butiker och industrier.  Våra kunder är till största delen återkommande beställare som större fastighetsägare och byggföretag, kommuner och landsting. Vi gör allt från programutredningar och skisser i tidiga skeden till färdiga bygg- och relationshandlingar. Några av våra medarbetare jobbar även med samhällsplanering. I de flesta uppdrag arbetar vi i team bestående av minst en arkitekt och en eller flera byggnadsingenjörer.
Som byggnadsingenjör arbetar du i första hand med att rita förfrågnings- och bygghandlingar samt med beskrivningar av olika slag.

 

Du som söker
Antingen är du högskoleingenjör eller också har du gedigen praktisk erfarenhet från byggen, kanske som platschef eller projektingenjör. Om du har jobbat på arkitektkontor eller med annan projektering inom byggsektorn är det naturligtvis ett plus, men viktigast är att du vill utvecklas tillsammans med oss! Vi ritar i AutoCAD och Revit, varför du bör behärska åtminstone något av dessa program. Frihet och ansvar är nyckelord i vår verksamhet och vi söker dig som är positiv, noggrann, vill framåt och kan jobba såväl självständigt som i lag.

 

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 17 juni men du är välkommen med din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Hans-Olof Carlson på [email protected] eller 0500-44 60 77.

Ansökan