Byggprojektledare

Uppsala | Vi söker såväl yngre som erfarna medarbetare med ambition att vidareutvecklas. 

PE är en engagerad arbetsgivare som erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är bland annat stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsterna
Tjänsterna är placerade i Uppsala där vi inom regionen har en stark marknadsposition och stor efterfrågan av våra tjänster. Vi arbetar i både tidiga skeden och under genomförande. Som Byggprojektledare hos PE har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Vi driver delvis uppdrag där PE agerar generalkonsult och driver projekt och projektering med resurser från våra andra affärsområden, men även i beställarorganisationer där du samverkar med beställare och andra externa konsulter. Vi driver små och stora projekt och har kunder både inom offentlig och privat sektor. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att anpassa din utveckling efter dina önskemål.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 31 oktober, men du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. 

Vid frågor, vänligen kontakta Gunnar Gedin, se kontaktuppgifter nedan.
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)