Byggprojektledare

Är du en erfaren byggprojektledare som vill vara spindeln i nätet i våra uppdrag i Östergötland? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Som projektledare på PE i Region Mitt har du en nyckelroll i våra byggprojekt. Vi jobbar brett inom hela samhällsbyggnadsområdet och är med i allt från sjukhusbyggen till nya bostäder. Vid vårt moderna kontor i centrala Linköping jobbar idag 14 projektledare, konstruktörer och andra experter, i Norrköping är vi idag fem medarbetare och vi har även ett kontor i Katrineholm. Och vi vill bli fler! Vi söker främst en erfaren, driven byggprojektledare som vill ta sig an något av våra större uppdrag, men har du något färre år i yrket och ett stort engagemang vill vi också gärna att du hör av dig.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir att förstärka vår projektledningsorganisation ytterligare. Du kommer att jobba med många olika typer av kunder inom såväl den privata som den offentliga sektorn och bidra med ditt kunnande, din erfarenhet, ditt ledarskap och din affärsmässighet. Inom PE jobbar vi nära våra kunder och ofta också tillsammans med experter och teknikkonsulter från andra delar av koncernen. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter och utrymme till specialisering utifrån ditt eget intresse och utvecklingen i marknaden.

Du som söker
Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning inom byggnation och ca 10 års erfarenhet av projektledning inom bygg, fastighet och/eller installation. Du jobbar förmodligen i en projektledarroll idag eller som platschef, senior konstruktör eller projektör. En KA-certifiering är meriterande, likaså om du har erfarenhet av besiktningar eller från hållbarhetsområdet.

Vem du är som person? Ja, du är den där kompletta projektledaren som kan analysera och lösa problem, har överblick men också koll på detaljerna och har förmågan att få människor med dig. Du är engagerad, målmedveten och duktig på att förvalta och utveckla kundrelationer. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 10 augusti men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Kristina Cleber på [email protected] eller 076-791 10 40.

#LI-MF1

Ansökan