Byggprojektledare - gruppchef

Är du en erfaren, affärssinnad byggprojektledare som är redo att axla rollen som gruppchef för PEs växande projektverksamhet i Uppsala? Då har vi ett roligt jobb för dig!

Rollen som gruppchef innebär att du i rollen som erfaren projektledare medverkar i spännande uppdrag i regionen och också leder en grupp om 8—12 projektledare inom bygg, fastighet, och installation. Vårt affärsområde har idag 18 medarbetare i Uppsala och vi flyttar tillsammans med ett 50-tal kollegor från andra delar av PE snart in i moderna, ljusa lokaler vid Centralstationen.

Om tjänsten
PE har en stark position i Uppsalaregionen och ditt uppdrag blir att förstärka vår organisation ytterligare. Du kommer att jobba brett med kunder inom såväl den privata som den offentliga sektorn och bidra med ditt kunnande, din erfarenhet och din affärsmässighet.

Som gruppchef blir din uppgift att lyfta blicken och jobba strategiskt med befintliga och kommande uppdrag. Du leder, coachar och stöttar medarbetarna i din grupp så att vi tillsamman levererar så bra som möjligt för våra kunder. Inom PE jobbar vi nära våra kunder och ofta också tillsammans med experter och teknikkonsulter från andra delar av koncernen.

Du som söker
Du är utbildad civilingenjör med ca 10 års erfarenhet av projektledning inom bygg, fastighet och/eller installation. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet i någon form. Du är den där kompletta projektledaren som kan analysera och lösa problem, har överblick men också koll på detaljerna och har förmågan att få människor med dig. Du är engagerad, målmedveten och duktig på att förvalta och utveckla kundrelationer. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 3 juni men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Gunnar Gedin på [email protected] eller +46 10-516 04 98.

#LI-MF1

Ansökan