Byggprojektledare mark och anläggning

Är du en erfaren byggprojektledare inom mark och anläggning? Vill du vara med och bygga upp en verksamhet? Då har vi ett riktigt roligt jobb för dig!

Vi söker en erfaren byggprojektledare som vill vara spindeln i nätet när det gäller våra uppdrag inom mark och anläggning - från kund- och myndighetskontakter till tidplaner, samordning och ledning av projekten. Men du blir också den som får i uppdrag att lokalt bygga upp vår kompetens och organisation inom just mark- och anläggningsområdet. 

I moderna lokaler på Varbergsgatan i Mölndal jobbar idag drygt 45 PE-medarbetare från många delar av vår koncern, bl a konstruktörer, geotekniker, el-specialister och byggprojektledare. Och vi vill bli fler! Vi söker idag främst en erfaren, driven byggprojektledare inom mark och anläggning, men har du något färre år i yrket och ett stort engagemang vill vi också gärna att du hör av dig.

Om tjänsten

PE har en stark position i regionen och ditt uppdrag blir att förstärka vår organisation ytterligare. Du kommer att jobba med många olika typer av kunder och bidra med ditt kunnande, din erfarenhet, ditt ledarskap och din affärsmässighet. Inom PE jobbar vi nära våra kunder och ofta också tillsammans med experter och teknikkonsulter från andra delar av koncernen. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter och utrymme till specialisering utifrån ditt eget intresse och utvecklingen i marknaden. 

Du som söker
Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning inom bygg och ca 5-10 års erfarenhet av projektledning inom mark och anläggning. Du är certifierad enligt IPMA och jobbar idag förmodligen i en projektledarroll som beställare, konsult eller entreprenör. Du är duktig på entreprenadjuridik, LOU och regelverken inom AMA.

Vem du är som person? Ja, du är den där kompletta projektledaren som kan analysera och lösa problem, har överblick men också koll på detaljerna och har förmågan att få människor med dig. Du vill också vara med och bygga upp en verksamhet, är självständig, drivande, engagerad, målmedveten och duktig på att förvalta och utveckla relationer. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 5 september men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Patricia Gustafsson på [email protected] eller +46 10 516 02 48.

 

Ansökan