Byggprojektledare - regionchef

Är du en affärsinriktad, erfaren byggprojektledare och chef som vill utveckla och leda vår växande projektverksamhet i Stockholm? Då har vi ett roligt jobb för dig!

I rollen som regionchef för PE Projektledning i Stockholm ansvarar du kommersiellt för våra spännande uppdrag inom bygg, fastighet och installation i regionen. Du leder också våra fyra gruppchefer och deras team av erfarna projektledare. Vårt affärsområde har idag 40 medarbetare i Stockholm och vi sitter tillsammans med drygt 100 experter från andra delar av PE i ljusa, moderna lokaler på Kungsholmen.

 

Om tjänsten

PE har en stark position i Stockholm. Ditt jobb blir att bygga relationer och jobba brett med kunder inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Som regionchef har du ett helhetsansvar för våra affärer i regionen, något som kräver såväl strategisk överblick och affärsmässighet som en genuin förståelse för kundens utmaningar och vår expertis. Du är ansvarig för regionens affärsplan, budget och uppdrag. 

Regionchefsrollen är i högsta grad också en viktig ledarroll. Du leder, coachar och stöttar våra gruppchefer och deras team så att de levererar så bra lösningar som möjligt för våra kunder. Då vi inom PE ofta också jobbar tillsammans med experter och teknikkonsulter från andra delar av koncernen blir en viktig del av ditt jobb att bidra till vår totala affär och också utveckla våra interna relationer och framgångsrika samarbeten. 

Regionchefen rapporterar till vår affärsområdeschef och ingår tillsammans med övriga tre regionchefer i affärsområdets ledningsgrupp. 

 

Du som söker
Du är ingenjör med gedigen erfarenhet av projektledning inom bygg, fastighet och/eller installation – minst 10 år räknar vi med att du har i yrket. Du är van vid att sälja in, räkna på och följa upp komplexa projekt. Vi förutsätter dessutom att du har minst fem års erfarenhet av att leda grupper av medarbetare eller chefer.

Du är erfaren och trygg i din yrkes- och din ledarroll. Du är engagerad, målmedveten och duktig på att förvalta och utveckla kund- och medarbetarrelationer. Du är en god kommunikatör, som talar och skriver svenska obehindrat. Du förstår värdet av en stark företagskultur, får människor med dig och bidrar till en inspirerande och inkluderande arbetsplats. 

 

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 25 juni men skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Marie Westerholm på [email protected] eller +46 10-516 00 52.

#LI-MF1

Ansökan