Elingenjörer

Uppsala | Vi söker flera elingenjörer till vårt kontor i Uppsala. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. 

Om tjänsterna
Vi söker nu flera elingenjörer; uppdragsledare med egna kundkontakter, handläggare samt projektörer. Tjänsterna finns i Uppsala. Hos oss finns stora möjligheter till utveckling för rätt person. 

Vi har en bra orderingång med många nya intressanta uppdrag och har ynnesten att kunna välja vilka uppdrag vi vill arbeta med. 

Hos oss har vi korta beslutsvägar och verkar inom ett stort företag med breda resurser. Du kommer att samverka tätt tillsammans med våra arkitekter, VVS-ingenjörer och andra teknikområden.

Dina arbetsuppgifter består av projektering för både små och stora projekt. Du får ett brett ansvarsområde och kan komma att arbeta med allt från utredningar, kompletta bygghandlingar för större och mindre bostadsområden, skolor, idrottshallar, kontor, marknadsplatser/köpcentrum med mera. 

Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Vi jobbar i dagsläget med flera större utvecklingsprojekt där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för effektivare och bättre nyttjande av fastigheter.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar. 

Du som söker
Du som söker har erfarenhet inom el- och/eller teleprojektering, med inriktning på installationer i byggnader. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst fem års erfarenhet. Det är meriterande om du har ett kontaktnät hos beställare.

Du är en kundorienterad problemlösare. Du är ambitiös, kreativ och har ett stort intresse och engagemang för el, tele och säkerhetsfrågor. Din erfarenhet gör att du har en insikt i byggprocessen och kunskap om aktörernas roller. Du är duktig på att samarbeta och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift. Du har vilja, ambition och förmåga att ta ett helhetsansvar för uppdrag.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Per Edlund.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)