Erfaren byggkonstruktör

Göteborg | Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en erfaren och kreativ byggkonstruktör. 

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.  

Om tjänsten
Avdelningen för byggkonstruktion i Göteborg består idag av 18 medarbetare i en bra mix av yngre och mer erfarna ingenjörer. Vi har en jämn fördelning mellan män och kvinnor.

Som erfaren konstruktör kommer du att arbeta nära resten av teamet och även agera bollplank för mer juniora kollegor. Du arbetar självständigt i projekt, tycker om att ta ansvar och bidrar gärna till utvecklingen av organisationen.

De projekt vi arbetar med är främst kontorshus, bostadshus, skolor och kommersiella fastigheter. Våra kunder är till största del privata, kommersiella fastighetsägare och entreprenörer. Du kommer att arbeta med alla typer av projekt, från nybyggnad till ombyggnad och grundförstärkning. Arbetet innebär att du på ett kreativt sätt leder projekt, självständigt planerar, förbereder och bearbetar dina jobb. 

Du som söker
Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom området byggkonstruktion. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av byggkonstruktion med förmåga och kunskap att direkt kunna leda konstruktionsprojektering. 

Din förmåga till kritiskt tänkande är väl utvecklad och du har ett analytiskt arbetssätt med hög kvalitet i arbetet. Du har en stark vilja till såväl egen utveckling likväl som att vilja utveckla kunder, kollegor och affärer. Du är ansvarstagande, arbetar självständigt och samarbetar i grupp när det behövs. Vi tror också att du är en nyfiken problemlösare.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 30 juni. Vi intervjuar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Fredrik Jansson på [email protected] eller på +46 10-516 08 11.

 

Ansökan