Erfarna geotekniker

Göteborg | Nu söker vi flera erfarna och kreativa geotekniker med kundfokus till vårt kontor i Göteborg.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. 

Om tjänsten
Avdelningen för geoteknik i Göteborg består idag av 10 medarbetare med en bra mix av yngre och mer erfarna ingenjörer. Våra kunder är till största del kommersiella fastighetsägare, entreprenörer och kommuner. Uppdragen vi arbetar med är bland annat nybyggnader, ombyggnader och detaljplaner.

I rollen leder och planerar du projekt på ett kreativt sätt. Arbetsuppgifterna kan även komma att bestå av sättnings- och stabilitetsutredningar, framtagande av handlingar inom detaljplanearbeten och förfrågningsunderlag, dimensionering av geokonstruktioner samt entreprenadstöd.

Du som söker
Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom området bygg. Vi ser även att du har cirka tio års erfarenhet, eller mer, av geoteknik eller geokonstruktion. Du har förmåga och kunskap att direkt kunna granska handlingar för geokonstruktioner och agera bollplank åt våra yngre kollegor. 

Din förmåga till kritiskt tänkande är väl utvecklad och du har ett analytiskt arbetssätt med hög kvalitet i arbetet. Du har en stark vilja till egen utveckling likväl som en förmåga att utveckla kunder, kollegor och affärer. Du är ansvarstagande, arbetar självständigt och samarbetar i grupp när det behövs. Vi tror också att du är en nyfiken problemlösare.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 15 april. Vi intervjuar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Daniel Nyqvist på [email protected], 0703 500935
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)