Erfarna miljökonsulter

Göteborg | PE växer inom miljö och söker nu erfarna miljökonsulter. Vi vill hitta dig som är en ansvarstagande, nyfiken och engagerad lagspelare med intresse för miljö och en förmåga att hitta innovativa lösningar. Här blir du en viktig aktör i utvecklingen av vår miljöverksamhet. 

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Inom PE finns ett växande miljöteam med kompetens inom förorenad mark och vatten, saneringar, GIS, byggnadsmiljö, tillståndsprocesser samt MKB. Som miljökonsult hos oss är du med och skapar affärer genom dina befintliga nätverk och din erfarenhet av att skriva anbud till privata och offentliga aktörer. Du kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av vår miljöverksamhet, som är relativt nybildad och befinner sig i en expansiv fas. För dig finns det därför goda möjligheter att vidareutveckla din karriär inom miljöområdet då vi ständigt utvecklar verksamheten och våra medarbetare.

PE består av mer än 1 000 medarbetare och erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad och industri. Vårt erbjudande är brett och några av de tjänsteområden du kommer att samverka med är konstruktion, installation, infrastruktur och brand. Detta är något som ofta är en nödvändighet i komplexa miljöprojekt. 

Idag finns PEs miljöverksamhet i Uppsala, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du som söker
Vi söker seniora konsulter som är vana uppdragsledare och experter inom framförallt tillståndsprocesser – med fördjupad kunskap om relevanta delar av miljöbalken, MKB-plan och MKB-vatten, naturinventering, vattenmodellering kopplat till föroreningsspridning och dagvattenhantering, miljösamordning, samt markföroreningar – det är meriterande om du genomgått SGFs kurs miljötekniska markundersökningar och är certifierad enligt NT ENVIR 008. 

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper, eftersom arbetet kräver att du är kontaktskapande och kommunikativ med förmåga att bygga goda relationer. Du är nyfiken och utvecklingsinriktad och har tålamod med en organisation som är under uppbyggnad. Du är en entreprenör och lagspelare med förmåga att handleda kollegor som befinner sig i början av sin karriär. 

Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har en hög nivå på din engelska.

Körkort (B) är ett krav.

Välkommen med din ansökan
Vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta bjorne.olsson@pe.se 
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)