Handläggande arkitekt

Stockholm | PEs arkitektföretag Tema söker en handläggande arkitekt med känsla för gestaltning och vana att driva projekt.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter på Tema som är en del av PE-koncernen. Du blir en del av Temas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder. Vi värdesätter samarbete mellan våra kompetenser inom Tema – arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och stadsbyggnad – och inom PE-koncernen. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Du som söker
Vi söker en handläggande arkitekt med känsla för gestaltning och vana att driva projekt. Vi vill att du som söker har några års erfarenhet, har höga ambitioner och är en duktig projektör. Erfarenhet av bostäder är meriterande.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 december. Vid frågor kontakta helena.hallman@temagruppen.se eller emil.winberg@temagruppen.se

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)