Handläggande landskapsarkitekt

Uppsala | Till PEs arkitektföretag Tema söker vi handläggande landskapsarkitekter med 3-6 års erfarenhet. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Du är en god kommunikatör och tycker om att skapa i team.

Om tjänsten
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med en mängd olika uppdrag som offentliga parker, torg och gator, nyproduktion och upprustning av bostadsmiljöer. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra avdelningar inom PE-koncernen. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder. 

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Tema är idag 150 medarbetare och har kontor i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. Bland oss hittar du bland annat arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och planarkitekter. Snart kanske vi även hittar dig här hos oss.

Du som söker
Vi söker handläggande landskapsarkitekter med 3-6 års erfarenhet till vårt kontor i Uppsala. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Du är en god kommunikatör och tycker om att skapa i team.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 oktober. Vid frågor kontakta johanna.ogeus@temagruppen.se.
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)