Handläggande landskapsarkitekt

Stockholm | PEs arkitektföretag Tema söker handläggande landskapsarkitekter med 3-6 års erfarenhet till kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Du är en god kommunikatör och tycker om att arbeta kreativt tillsammans med andra.

Om tjänsten
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta projekt i ett framgångsrikt team. Tema, som är en del av PE-koncernen, etablerades 1957 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom arkitektur, landskapsarkitektur och projektledning. Vi utformar offentliga miljöer, i allt från stenstad till parker och bostadsområden. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Du som söker
Vi söker handläggande landskapsarkitekter med 3-6 års erfarenhet till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Du är en god kommunikatör och tycker om att arbeta kreativt tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 december. Vid frågor kontakta erika.bjorklund@temagruppen.se.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)