Handläggande och medverkande inredningsarkitekter

Stockholm | PEs arkitektföretag Tema behöver förstärka inredningsteamet med 2-3 medarbetare. Du har höga ambitioner, är driven och vill utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten
Vi arbetar med många spännande projekt. I nära samarbete med våra beställare formger och utvecklar vi arbetssätten på moderna kontor. Vi tar ansvar för helheten och skapar hållbara miljöer. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vår framtid.

Tema, ingår i Projektengagemang, i dagligt tal PE som är en multidisciplinär konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri. Hos oss arbetar arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister. Tillsammans skapar vi värde för våra kunder och för samhället i stort.

Du som söker
Vi söker både dig som handläggande inredningsarkitekt med minst 3 års erfarenhet och dig som har arbetat som medverkande under några år. Du är driven, har höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter att du är en lagspelare med hög servicenivå såväl mot kund som inom företaget.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 28 februari. Vid frågor kontakta petra.mann@temagruppen.se.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)