Handläggare inom VVS

Göteborg | Vår sektion i Göteborg växer och nu söker vi en kundorienterad VVS-handläggare.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
I rollen som handläggare får du arbeta med en mängd intressanta kunder och uppdrag. Våra kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Vasakronan, Wallenstam, Castellum och AB Volvo är några av våra större kunder.

I dagsläget har vi flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för effektivare och bättre utnyttjande av fastigheter i centrala Göteborg.  Vi jobbar även med Vasakronans största projekt i Göteborg, Platinan, ett unikt och mycket spännande projekt som ska uppföras precis intill den nya Hisingsbron.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot installationsteknik eller VVS. Du har fem till tio års erfarenhet som konstruktör inom VVS-projektering med inriktning på installationer i Dina kunskaper i AutoCad och Magicad är goda. Kunskap i Revit är meriterande. 

Din förmåga att kommunicera är mycket god, både i tal och skrift. Du har bra samarbetsförmåga och är en ambitiös och kreativ problemlösare med intresse och engagemang för VVS-, inneklimat och energifrågor. Du har insikt i byggprocessen och dess aktörers olika roller. 

Vi söker dig som är kundorienterad och har viljan, ambitionen och förmågan att på sikt ta helhetsansvar för uppdrag.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 6 juli. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sabina Music på [email protected]
 

Ansökan