Handläggare VVS

Stockholm | Vi behöver förstärka vårt kontor i Stockholm med en kundorienterad problemlösare till rollen som handläggare inom VVS.

Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Som handläggare arbetar du med en mängd intressanta kunder och uppdrag. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Skandia Fastigheter, Peab, JM och Akademiska Hus är några av våra större kunder. I dagsläget jobbar vi med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för ett mer effektivt och bättre utnyttjande av fastigheter i Stockholm.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning installationsteknik eller VVS. Du har fem till tio års erfarenhet som konstruktör inom VVS-projektering, med inriktning på installationer i byggnader. Det är meriterande om du har erfarenhet inom AutoCad, Magicad eller Revit.

Du är en kundorienterad problemlösare. Du är ambitiös, kreativ och har ett stort intresse och engagemang för VVS, inneklimat och energifrågor. Din erfarenhet gör att du har en insikt i byggprocessen och kunskap om aktörernas roller. Du är duktig på att samarbeta och har en mycket god kommunikationsförmåga, i tal och skrift. Du har vilja, ambition och förmåga att på lång sikt kunna ta helhetsansvar för uppdrag.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 18 juli, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Mats Olsson på [email protected].

#LI-MF1

Ansökan