HR Business Partner

Är du en energirik doer som brinner för att översätta affärsstrategier till framgångsrika HR-strategier? I rollen som HR Business Partner för divisionen PE Installation blir ditt uppdrag att stödja divisionens ledning och enskilda linjechefer i allt som rör HR, bl.a. ledarskap, rekrytering, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, fackliga frågor samt organisationsutveckling.

Om tjänsten

I rollen som HR Business Partner har du stora möjligheter att vara med och påverka för att nå organisationens mål. Du blir en viktig resurs för hela i din organisation och du får stort utrymme att utforma ditt eget arbetssätt. Du kommer att ansvara för att stödja divisionens ledningsgrupp och enskilda linjechefer i samtliga HR-relaterade frågor. Du översätter PEs och divisionens affärsstrategier till HR-strategier och -planer samt säkerställer att åtgärder implementeras och uppsatta affärsmål levereras.

Tjänsten är placerad i Stockholm men förutsätter också resor inom Sverige. Du rapporterar till Divisionschefen och ingår i divisionens ledningsgrupp. Funktionellt ingår du också i koncernens HR-team.

Du som söker

Vi söker dig som har en examen inom PA/HR-området, 4-10 års tidigare erfarenhet av strategiska och operativa HR-frågor samt minst en tidigare HR BP-roll eller motsvarande. Du känner dig trygg i regelverket kring lagar, föreskrifter och regelsystem inom området. Du har tidigare erfarenhet av frågor rörande arbetsmiljö och arbetsrätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en konsultorganisation.Som person ser vi att du är utåtriktad och självgående samt har ett intresse för industrin. Du vågar ta egna initiativ och ansvar men är samtidigt en effektiv lagspelare och en problemlösare. Du är bra på att bygga förtroende, att motivera medarbetare runt omkring dig och du känner dig trygg i en senior, konsultativ roll.

Välkommen med din ansökan!

PE samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International och sista ansökningsdag är 17 juni. Söker gör du via Academic Search Internationals hemsida (här). För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Isabel Bångstad på [email protected].

Ansökan