Järnvägsingenjör

Stockholm | Vi söker erfarna järnvägsingenjörer som är intresserade av att vara med och utveckla vårt erbjudande. Inriktning för vår verksamhet är projektering, byggplatsuppföljning och besiktning av järnvägsanläggningar samt BEST+K. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.  

Om tjänsten

Vi söker nu flera järnvägsingenjörer som vill vara med och skapa nya, bättre förutsättningar för Sveriges tågresenärer. Idag består vår verksamhet inom järnväg av 20 medarbetare och vi finns i Stockholm, Hudiksvall, Sollefteå samt Göteborg.

På vår järnvägssektion skapar vi värde för människor, något som du kan vara stolt över. Vi jobbar över gränserna, integrerat med varandra inom hela PE-koncernen och vi delar med oss av vår kunskap. Vi sätter helt enkelt människan i fokus. 

Våra kunder är både offentliga, såsom Trafikverket och SL, och privata.

Du som söker

Du har erfarenhet av projektering och har verkat som teknikansvarig i järnvägsprojekt. Vi söker främst personer som vill jobba i projekt som utförare men även dig som vill arbeta med projekt- och byggledning och som tekniskt stöd åt beställare. 

Du har viljan att jobba i grupp med att hjälpa kunder och medarbetare att nå sina mål.

Du är initiativrik och har hög social kompetens och tycker om att samarbeta och lösa utmaningar. Du är utbildad inom järnväg eller har motsvarande utbildning eller så är du civil- eller högskoleingenjör.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är den 6 juli men du är välkommen med din ansökan redan nu, vi genomför intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Broman.

Ansökan