Kommunikatör

Är du en driven kommunikatör som brinner för målinriktad, värdeskapande intern kommunikation? Är du nyfiken på samhällsbyggnad? Då har vi på PE ett roligt jobb för dig!

I rollen som intern kommunikatör blir det din uppgift att självständigt och proaktivt ta fram innehåll som skapar engagemang och stolthet samt bidrar till att lyfta vårt varumärke. Det är ett jobb som kräver målmedvetenhet, kreativitet och en stor portion nyfikenhet.

Om tjänsten
Din huvuduppgift blir att hantera PEs interna kommunikation – att skriva och producera allt ifrån intervjuer, artiklar och nyhetsbrev till att ta fram filmer och bildmaterial. Din kanske viktigaste uppgift blir att skapa en levande och spännande koncernnyhetssida på vårt intranät. Du är också redaktör för innehållet i våra sociala och digitala kanaler och har en rådgivande och stödjande roll kring internkommunikation gentemot våra olika affärsområden och staber.

Självfallet har du en god förståelse för hur olika kanaler samverkar och vet hur man skapar engagemang och intresse som bidrar till att nå övergripande verksamhetsmål. Du är duktig på att bygga nätverk och beredd att stötta såväl strategiskt som taktiskt och operativt för att hjälpa verksamheten och dina kollegor att nå sina mål. Sen är du en strukturerad doer – du planerar, verkställer, analyserar och följer upp alla kommunikationsinsatser såväl internt som externt.

Din arbetsplats blir på vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm och innebär också resor till PEs övriga kontor runtom i Sverige. Du ingår i vårt kommunikationsteam och rapporterar till vår PR- och Pressansvarige. Även om ditt fokus är internt, så kommer du emellanåt säkert också att bli involverad i externa projekt. 

Du som söker
För det här jobbet krävs att du är utbildad kommunikatör eller journalist, gärna med minst 2-3 års erfarenhet. Har du jobbat med intern kommunikation eller på reklam-, PR eller kommunikationsbyrå så är det meriterande. Du är en god skribent och stilist. Du kommunicerar tydligt och förtroendeingivande, anpassat till olika målgruppers förutsättningar och förväntningar. Givetvis har du goda kunskaper i svenska och engelska och du är van att arbeta med bildhantering.

Som person är du målmedveten, självgående och social – lika effektiv oavsett om du jobbar på egen hand eller i grupp. Du är noggrann och levererar i enlighet med tidplan och budget. För att trivas hos oss krävs också att du är intresserad av samhällsbyggnad som skapar värde för samhället i stort och för oss människor i vår vardag.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 10 juni men du är välkommen med din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Arvid Linder på [email protected] eller +46 (0)70 779 58 98.

#LI-MF1

Ansökan